alrollbanner

ضرورت تغییر تولید خودروهای بنزینی به برقی در کشور

عنوان 20 – بر اساس آمار و ارقام اعلام شده از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه در سال گذشته، در ایران حدود 100 میلیارد دلار انرژی پنهان از سوی دولت در بخش هایی مانند برق، بنزین و گازوئیل به مردم اعطا می شود. . ، و غیره. که عدد بسیار بزرگی است.

برترین نوشته: سایت شرط بندی تعریف، اهمیت و مزایای آن

در این راستا بسیاری از کارشناسان اقتصادی نیز بر این عقیده اند که این یارانه به هیچ وجه به صورت عادلانه توزیع نمی شود و هم در حوزه برق و هم در حوزه بنزین، ثروتمندان و ثروتمندان سهم زیادی به این دلیل دارند. یارانه و این یارانه انرژی پنهان به طور عادلانه بین اقشار نیازمند و ضعیف جامعه توزیع نمی شود.

از سوی دیگر یارانه بنزین یکی از سخت ترین موضوعات در این زمینه است که برخی کارشناسان معتقدند دولت باید بخشی از این یارانه را برای توسعه و ساخت خودروهای برقی و ایجاد زیرساخت های مرتبط با آن اختصاص دهد که این امر موجب شده است. بسیاری از دارایی ها اقداماتی در این زمینه هم از سوی وزارت ایمنی و نیرو و هم از سوی شرکت های خودروسازی انجام شده است و به نظر می رسد اگر نقشه راه 5 یا 10 ساله تدوین شود در نهایت تولید قابل توجهی حاصل می شود. می توانید ماشین های برقی تهیه کنید.

ضرورت تغییر تولید خودروهای بنزینی به برقی در کشور در همین رابطه عباس علی آبادی وزیر امنیت با اشاره به اینکه فکر می کنم زمان آن فرا رسیده است که خودروهای گذشته در حوزه خودرو را رها کنیم و به سمت خودروهای امروزی حرکت کنیم، می گوید: برقی شدن پدیده آینده نیست. . این یک پدیده مدرن است و حیف است که از این فرصت استثنایی استفاده نکنیم زیرا در این فرصت می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.حالا اختلاف نظر متخصصان در برقی بودن یا نبودن خودرو نیست. ، اما در مورد میزان ذخیره انرژی اختلاف نظر وجود دارد.

جواد اوجی وزیر نفت در خصوص حمایت دولت از تولید و توسعه خودروهای برقی گفت: وزارت نفت به سرمایه گذارانی که خودروهای عمومی را برقی می کنند، میزان صرفه جویی در مصرف سوخت، تحویل سوخت و یا معادل هزینه سوخت را در روز پرداخت می کند. نرخ، به آنها پرداخت می شود.

وی افزود: کار مشترک وزارتخانه های نفت و سومات و شهرداری تهران برای کاهش آلودگی هوا که شامل برقی شدن وسایل نقلیه عمومی در تهران می شود ادامه دارد و کسانی که در این زمینه سرمایه گذاری کنند، وزارت نفت دریافت خواهد کرد. معادل پس انداز سوخت با قیمت فوب خلیج فارس به سرمایه گذاران وام داده می شود، این طرح با تاکسی و مینی بوس آغاز می شود و انقلابی در این صنعت ایجاد می کند و منجر به کاهش آلودگی تهران می شود.

علی ریزو زاکونی شهردار تهران در خصوص طراحی خودروهای برقی عمومی گفت: با همکاری وزارت نفت و امنیت 400 هزار موتورسیکلت برقی، 50 هزار تاکسی برقی و هزار اتوبوس برقی هدف گذاری شده است تا بتوانیم در این زمینه اقدام کنیم. تقویت خودروهای برقی برقی‌سازی تهران تاکنون بخشی از زیرساخت‌ها در تهران ساخته شده است و توسعه زیرساخت‌ها در تهران تا پایان سال ادامه دارد و این کار بزرگ در حال تکمیل است.

این در حالی است که گروه مپنا به دلیل حمایت های دولت با سایپا و ایران خودرو نیز در تولید برخی خودروهای برقی همکاری داشته و از سوی دیگر برای اولین بار در این کشور 15 جایگاه شارژ خودرو راه اندازی شد. نصب شده در شهر تهران در شهریور ماه توسط مپنا با همکاری شهرداری تهران افتتاح شد و بر اساس اعلام شهردار تهران 74 دستگاه شارژ در این 15 ایستگاه نصب شده و 5 دستگاه شارژ نیز با همکاری گروه مپنا نصب شده است. هزار دستگاه تا پایان سال 1403 در بیش از 1700 نقطه نصب می شود.

پیشنهاد کاهش تعرفه واردات خودروهای برقیعلی آبادی وزیر صمت نیز درباره حمایت دولت از توسعه خودروهای برقی در کشور گفت: همه باید کمک کنند تا صنعت حمل و نقل در کشور تغییر کند و خودروهای سواری و تجاری از سیستم برقی استفاده کنند. شرایط فراهم شده و دولت از این موضوع حمایت می کند

علی آبادی تاکید کرد: کشور از نظر دانش و فناوری توانمند است و همه بسترها آماده ارتقای خودروهای برقی هستند و حتی بانک ها نیز در این زمینه آمادگی دارند حتی اگر 2 سال برق رایگان به مصرف کنندگان خودروهای برقی بدهیم این آی تی. همچنین برای کشور بسیار گران است.

می توان گفت مهم ترین کمکی که دولت می تواند در کوتاه مدت برای توسعه خودروهای برقی انجام دهد، کاهش عوارض واردات این خودروها است. در همین راستا وزیر صامت در ابتدای وزارت خود اعلام کرد که در دوران تصدی خود صنعت خودروسازی کشور به سمت برقی شدن پیش خواهد رفت.

این در حالی است که خودروهای برقی آلایندگی ندارند و نیازی به سوخت فسیلی ندارند. اما برقی‌سازی آن فرآیندی پرهزینه است و به زیرساخت‌های گسترده نیاز دارد. علاوه بر این خودروهای برقی گرانتر از خودروهای درون سوز هستند و به همین دلیل پیشنهاد کاهش عوارض واردات خودروهای برقی از سوی وزیر صلح ارائه شده است.

به گفته علی عبادی، کاهش درآمد دولت به دلیل کاهش مالیات واردات خودروهای برقی را می توان با صرفه جویی در مصرف سوخت جبران کرد. در عوض، افراد بیشتری به خودروهای برقی دسترسی خواهند داشت.

دولت از چه نوع سیاست تشویقی می تواند استفاده کند؟دولت می تواند با تلفیقی از سیاست ها و حمایت ها، توسعه و تولید خودروهای برقی را در کشور طی 5 تا 10 سال به پایان برساند. در این راستا پرداخت کمک های علمی و پژوهشی به شرکت های خودروسازی برای طراحی و تولید این خودروها توسط دولت، پرداخت یارانه به مصرف کنندگان برای خرید خودروهای برقی، ایجاد زیرساخت های کافی در شهرها برای شارژ باتری خودرو است. ، و مطالعه مناطق مناسب برای استفاده از این خودروها در سطح شهر می تواند یکی از این حمایت ها باشد.

همچنین مکانیزمی برای بازیافت باتری ها وجود دارد که پس از عمر مفید آنها با مشکلات زیست محیطی جدی مواجه خواهد شد و همچنین تحقیق در مورد تقویت خطوط انتقال نیرو در مراکز شارژ باتری و نحوه توزیع برق در خانه هایی که مشتریان خودروهای خود را در آن پارک می کنند، وجود دارد. تشویق بخش خصوصی یا دولتی به تولید باتری‌های لیتیوم یونی برای خودروها یا سرمایه‌گذاری‌های مشترک مناسب، کاهش تعرفه‌های واردات خودروهای الکتریکی و قطعات آنها و ارائه مشوق‌های مالیاتی برای تولیدکنندگان خودروها و قطعات الکتریکی. که دولت باید این کار را انجام دهد.

Alina Bentley

کاوشگر. کارشناس سفر. متخصص قهوه. طرفدار تلویزیون عمومی متخصص پرشور بیکن. برگزار کننده آماتور محقق فرهنگ پاپ.

تماس با ما